bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Halk Eğitim Usta Öğretici Toplantısı

EĞİTİM

Bafra Halk Eğitim Merkezi'nin, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Usta Öğreticiler Toplantısı gerçekleşti.

Bafra Halk Eğitim Merkezi'nin, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Usta Öğreticiler Toplantısı gerçekleşti.


Toplantı Bafra Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak ile Müdür Yardımcısı Necati Geniş kurslarla ilgili açıklamalarda bulundu.


Kurs müracaatlarının 20-31 Ekim, bitiş tarihinin ise 12 Haziran olduğunu belirten Yalçın Ak; "Arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz. Yeni eğitim ve öğretim Yılı hepimize hayırlı olsun. Kurs yeri, saati ve çalışma durumları çok önem arz ediyor. Eksiklerimiz vardır mutlaka bunları en kısa sürede gidermek durumundayız. Kurslar planlı, programlı ve amacına uygun yapılmalıdır aksi takdirde bazı sorunlar oluşabilir. Bunlar çok önemli konulardır. Ayrıca kurs yerinin temizliği, bakım ve düzeni sağlık şartlarına uygun olmalıdır. Kurs yerleri sizin kendi evinizden farksızdır. Bu şekilde sağlıklı bir ortam oluşturmak durumundayız.


Kurs Bitirme Belgesi olmayan ya da belgelerinde eksiği olanlara görev veremeyiz. Bu konuya lütfen dikkat etsin arkadaşlarımız. Kılık kıyafet de çok önemlidir. Önlük şart değil ancak denetimlerde beyaz önlük giyilmesi uygun olur. Bayanlar başörtüsüyle derse girebilir. Kot serbest fakat moda pantolonlar olmayacaktır" şeklinde konuştu.


Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Necati Geniş de yaptığı açıklamada; kurs saatleri, ücretlendirme, devam-devamsızlık, modüller ve kurumun resmi internet sayfası, bilgi alışverişi gibi konularda bilgiler verdi.


Usta Öğreticiler merak ettikleri konularla ilgili olarak çeşitli sorular yönelttiler.


Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Usta Öğreticilerin yaklaşan Kurban Bayramı'nı da kutladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.