bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yolda Yürürken Ayağı Mazgala Sıkıştı

ASAYİŞ

Üsküdar’da arkadaşlarıyla birlikte yolda yürüyen genç kızın ayağı mazgala sıkıştı.Alınan bilgiye göre; Üsküdar Fıstıkağacı Cumhuriyet Caddesi’nde arkdaşlarıyla birlikte yürüyen Simge Büyüktürk’ün ayağı (19) kırık olduğunu...

Üsküdar’da arkadaşlarıyla birlikte yolda yürüyen genç kızın ayağı mazgala sıkıştı.

Alınan bilgiye göre; Üsküdar Fıstıkağacı Cumhuriyet Caddesi’nde arkdaşlarıyla birlikte yürüyen Simge Büyüktürk’ün ayağı (19) kırık olduğunu fark edemediği yağmur suyu toplama mazgalına sıkıştı. Zor anlar yaşayan genç kızın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Ancak genç kızın sıkıştığı yerden çıkarılamaması üzerine durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, demir kesme aletiyle mazgalın bir kısmını kesti. Uzun süren çalışmaların ardından kurtarılan genç kız, daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Bu sırada itfaiye ekipleri, belediye görevlilerini arayarak mazgalın onarılmasını istedi. Daha sonra mazgalın etrafı olası bir duruma karşı şeritle çevrildi.

Öte yandan olayı gören vatandaşlar, “Kızlar bize geldi, akbil sordular. ‘Biz de yok ileride var’ dedik. Onlar da ileriye giderken mazgalın demirinin bir tanesi kırılmış mazgalın içine girdi. Çığlık atmaya başladı. Biz deterjan falan sürdük ama çıkaramadık, çok uğraştık” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.