bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yoğun Bakımdan Çıkan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan İlk Açıklama

ASAYİŞ

Kovid-19 sebebiyle tedavi gördüğü yoğun bakımdan çıkan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Kovid-19 sebebiyle tedavi gördüğü yoğun bakımdan çıkan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım yaptığı açıklamada; “As Başkan Mustafa Kemal Erkanat ile iki haftadır İstanbul'da özel bir hastanede yoğun bakımda kovid-19 tedavisi görüyoruz. Ben iki haftadır yoğun bakımda korona virüs ile mücadele ettikten sonra dün sağlık durumumun iyiye gitmesiyle yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya kondum. Mustafa Kemal Erkanat kardeşimin ise durumunun ciddiyeti hala devam etmekte olup ve tedavisinin 1-2 hafta daha yoğun bakımda devam edeceği doktorlar tarafından ifade edildi. Sonrada normal tedavi dönemi başlayacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım; “Her ikimizde yoğun bakımdaki tedavilerimizde üçer seans "Kök Hücre" tedavisi uygulaması gördük. İkimiz içinde kök hücre tedavisi çok başarılı bir sonuç verdi. Yaklaşık 2 hafta daha hastanede olacağım ve tam olarak iyileşene kadar burada kalacağım söylendi. Fizyotrapist ile akçiğer temizleme işlemlerine dün itibariyle başladım. İnşallah Allah'ın izni ile bu baş belası Korona'dan Mustafa Kardeşim ile yakın zamanda kurtulacağız” diye konuştu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu sezon başından beri sağlık problemlerim ile mücadele etmekten henüz hiç bir Samsunspor maçına gidip türbünlerden canlı bir maç seyredemedim. İlk canlı maçımı seyretmek gözümde tütüyor. İnşallah ayağım uğurlu gelecektir.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.