bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yalova'da Yangın Paniği

ASAYİŞ

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Apartman sakinleri söndürme çalışmalarını korku dolu gözlerle izledi.Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi üzerinde bir...

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Apartman sakinleri söndürme çalışmalarını korku dolu gözlerle izledi.

Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi üzerinde bir apartmanın çatı katındaki izolasyon malzemeleri, bilinmeyen bir sebeple alev aldı. Kısa sürede çatıyı saran alevler, paniğe yol açtı. Apartman sakinleri panikle kendini sokağa atarken; yangına Yalova, Çiftlikköy ve Taşköprü itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, itfaiye aracı merdivenlerinin yetersiz kalması sebebiyle güçlükle kontrol altına alındı.

Dumanların kapladığı binada kalan yaşlı bir kişinin dışarıda olmaması ise kısa süreli paniğe neden oldu. Şahsın, yangın esnada evde olmadığının belirlenmesi herkesin içini rahatlattı.

Apartman sakinleri ise yangın söndürme çalışmalarını korku dolu gözlerle izledi. Yaklaşık 1 saatte söndürülen yangın nedeniyle çatı katı ve üst kattaki dairelerde maddi hasar meydana geldi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.