bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent'ten Samsun'a Araç Giriş Çıkışı Yasaklandı

ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Samsun'da araç giriş çıkış yasağı gece yarısı başladı.

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Samsun'da araç giriş çıkış yasağı gece yarısı başladı.

31 İLE GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kovid-19 ile mücadelede açıkladığı yeni tedbirlere ilişkin İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında büyükşehir statüsündeki 30 il ve Zonguldak'ta gece yarısından itibaren tüm giriş ve çıkışlar 15 gün süreyle durduruldu.

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehire araç giriş çıkış yasağı getirldi. Genelgeye göre, 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta gece yarısından itibaren tüm giriş ve çıkışlar 15 gün süreyle durduruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kovid-19 ile mücadelede açıkladığı yeni tedbirlere ilişkin İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında Zonguldak ile büyükşehir statüsündeki Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van'da tüm giriş ve çıkışlar gece yarısı itibarıyla 15 gün süreyle durduruldu.

SAMSUN'DA GİRİŞ-ÇIKIŞLARDA YOL KONTROLLERİ BAŞLADI

Samsun'un sınırları olan Ankara istikametindeki Havza, Ordu tarafındaki Terme ve Sinop yönündeki Yakakent ilçelerinde bulunan uygulama noktalarından Jandarma ve Emniyet güçleri, şehrin giriş ve çıkışlarında ateş ölçer cihaz ile kontrollerine başladı.

Ekipler genelgeye göre araçların kente giriş çıkışına izin vermezken, başka şehirlerden gelen araç sürücüleri bilgilendirilerek geri dönüşleri sağlanıyor, sürücüleri de bu konuda bilgilendiriyorlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.