bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Valilikten Silahlı Kavga Açıklaması

ASAYİŞ

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Hazro ilçesi Çiftlibahçe köyünde meydana gelen kavgada 7 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada,...

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Hazro ilçesi Çiftlibahçe köyünde meydana gelen kavgada 7 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Hazro ilçesi Çitlibahçe köyünde, sabah saat 07.30 sıralarında U. ailesi ile T. ailesi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 7 kişinin ateşli silahla vurulmak suretiyle hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi. Açıklamada, "Olayın haber alınmasının hemen ardından Hazro İlçe Jandarma Komutanlığının sevk ve idaresinde, jandarma komando ve zırhlı araç takviyeli yeteri kadar kuvvetle süratle olaya müdahale edilmiştir. Çitlibahçe köyünün emniyeti alınarak olayın devamı engellenmiştir. Tedavi altına alınan yaralılarla ilgili olarak Diyarbakır merkezinde herhangi bir olayın meydana gelmemesi için il emniyet müdürlüğü ekiplerince hastaneler ve civarında gerekli tedbirler alınmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca, olayla ilgili çok yönlü inceleme ve araştırma soruşturmanın devam ettiği, yeni bir olayın cereyan etmemesi için gereken tedbirlerin alındığı, olayın aydınlatılması ve faillerin tespit edilerek yakalanması için tüm güvenlik birimlerinin teyakkuza geçtiği de belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.