bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Uyuşturucu Operasyonu 3 Milyon Liralık Arazi ve 14 Araca El Konuldu

ASAYİŞ

Samsun Polisi; eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında; Şüpheli şahıslara ait yaklaşık değeri 3 Milyon TL olan 2 adet taşınmaza ile 14 araca el koydu.

Samsun Polisi; eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında; Şüpheli şahıslara ait yaklaşık değeri 3 Milyon TL olan 2 adet taşınmaza ile 14 araca el koydu.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce, Türk Ceza Kanunu’nun 282. Maddesi uyarınca, "Suçtan Elde Edilen Mal Varlığının Aklanması" ile mücadele çerçevesinde, daha önce yapılan çalışmalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde ile yakalanan ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan halen cezaevinde bulunan 3 şüpheli şahsa yönelik, uyuşturucu madde imal ve ticaretinden elde edilen gelirin aklanmasına yönelik olarak, bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında, şahısların suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini gayrimeşru kaynağını gizlemek ve meşru bir yolla elde edildiği konusunda kanaat uyandırmak maksadıyla, farklı şahıslar üzerinden çeşitli işlemlere tabi tuttuğu tespit edilmiştir.

Tespiti yapılan şahısların yakalanmasına yönelik il merkezinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda; Şüpheli şahıslara ait yaklaşık değeri 3 Milyon TL olan; 2 adet taşınmaza (Arazi), Çeşitli marka ve modeldeki 14 araca el konulmuş, el konulan 14 araçtan 12’si ele geçirilerek, muhafaza altına alınmış, ayrıca şüpheli şahısların banka hesapları dondurulmuştur. Operasyon kapsamında 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.