bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Üç Hafta İçerisinde İkinci Defa Soyuldu

ASAYİŞ

Antalya merkezinde Varlık Mahallesi 100.Yıl Bulvarı’nda bulunan Bahçelievler PTT Şubesi üç hafta içerisinde ikinci defa soyuldu.Geçen Haziran ayında iki silahlı kişi tarafından soyularak 5 bin lirası çalınan Bahçelievler PTT Şubesi, üç...

Antalya merkezinde Varlık Mahallesi 100.Yıl Bulvarı’nda bulunan Bahçelievler PTT Şubesi üç hafta içerisinde ikinci defa soyuldu.

Geçen Haziran ayında iki silahlı kişi tarafından soyularak 5 bin lirası çalınan Bahçelievler PTT Şubesi, üç hafta sonra bir kişinin silahla şubeye girmesinin ardından ikinci defa soyuldu. Sabah saatlerinde PTT Şubesine giren 25-30 yaşlarında elinde silah, siyah şapka ve siyah gözlüklü bir şahsın, “Bu bir soygun” deyip elindeki siyah çantayı kasada duran görevli kadın memurun üzerine attığı bildirildi.

Olay sırasında şubede bulunan bir görgü tanığı, şahsın "Ben Doğu'da askerlik yaptım.Çok insan öldürdüm ama size bir zarar vermeyeceğim" dediğini, görevli memurun parayı çantaya doldurduktan sonra, "Başka para var mı?" diye sorduğunu söyledi. Görevli memurun "Yok" demesi üzerine "Size güvenebilir miyim?" diyerek şubeden çıkan şahsın "Görüşürüz yine" deyip köşede bulunan bir taksiye binerek kaçtığı bildirildi.

Soyguncunun PTT Şubesinde yaklaşık 10 dakika kaldığı belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.