bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tam Kapanmada Jandarma’dan Sıkı Denetim

ASAYİŞ

17 günlük tam kapanmanın ardından Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler denetimlerini sıklaştırdı.

17 günlük tam kapanmanın ardından Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler denetimlerini sıklaştırdı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma uygulamasının başlamasıyla birlikte, Alaçam Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ilçe genelinde oluşturulan uygulama noktalarında sıkı denetimler yaptı.

Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ilçeye bağlanan noktalardaki giriş noktalarında, ekipler yaptıkları denetimlerde durdurdukları araçlardaki vatandaşların izin ve seyahat belgelerini tek tek kontrol etti.

Son dönemde Koronavirüs vaka sayısının artmasıyla birlikte ülke genelinde 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma kararı alındı. Alınan tam kapanma kararı, tüm ülke genelinde olduğu gibi Alaçam'da da Perşembe günü akşam saat 19.00’da uygulanmaya başlandı. İlçede tam kapanmadan muaf kişilerin dışında meydan ve sokaklarda dolaşan olmazken, bu konudaki tedbirler sıkı bir şekilde uygulandığı gözlendi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan tam kapanma kapsamında Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerince ilçenin kırsal Mahallerinde denetimler yaptı. Ekipler yaptıkları denetimlerde vatandaşların görev belgeleri ile seyahat izin belgelerini kontrol edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.