bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Taksim Gezi Parkında ‘çay’ Kavgası

ASAYİŞ

Taksim Gezi Parkı’nda seyyar çay satıcılığı yapan bir vatandaşla bir grup arasında kavga çıktı. Çevik Kuvvet polislerinin araya girdiği kavga büyümeden taraflar sakinleştirildi.Taksim Gezi eylemleri sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi...

Taksim Gezi Parkı’nda seyyar çay satıcılığı yapan bir vatandaşla bir grup arasında kavga çıktı. Çevik Kuvvet polislerinin araya girdiği kavga büyümeden taraflar sakinleştirildi.

Taksim Gezi eylemleri sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onarıma alınarak halkın hizmetine açılan Gezi Parkı’nda akşam saatlerinde kavga çıktı. İddialara göre, park içinde seyyar çay satıcılığı yapan bir vatandaş yanlışlıkla parkta oturan bir vatandaşın üzerine çay döktü. Bunun üzerine çay satıcısı ve üstüne çay dökülen vatandaşın yakınları arasında kavga çıktı. İki grup arasında çıkan kavgayı Gezi Parkı etrafında bekleyişini sürdüren Çevik Kuvvet ekipleri araya girerek sakinleştirdi. Üzerine çay dökülen vatandaş için tedbir amaçlı olarak Gezi Parkı’na ambulans geldi. İlk Yardım ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu esnada bir grup vatandaş görev yapan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Kavga büyümeden son bulurken vatandaşlar Gezi Parkı’na geri döndü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.