bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Suriye'den Gelen Kurşunla Hayatını Kaybeden Genç Toprağa Verildi

ASAYİŞ

Suriye’nin Rasulayn ilçesinde yaşanan çatışmalar sırasında seken kurşun, Türkiye'de bir kişinin daha ölümüne neden oldu. Geçtiğimiz günlerde sınıra sıfır noktada bulunan evinde otururken seken kurşunla vurulan Mehmet Gündüz (16),...

Suriye’nin Rasulayn ilçesinde yaşanan çatışmalar sırasında seken kurşun, Türkiye'de bir kişinin daha ölümüne neden oldu. Geçtiğimiz günlerde sınıra sıfır noktada bulunan evinde otururken seken kurşunla vurulan Mehmet Gündüz (16), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Suriye’de yaşanan iç savaş tüm şiddetiyle devam ederken, seken kurşunlar Türkiye’de bir kişinin daha ölümüne neden oldu. Rasulayn kentinde PYD ile El Nusra arasında yaşanan çatışmalar sırasında seken bir kurşun, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Mehmet Gündüz’e isabet etmişti. Bir süre Ankara’da tedavi gören Gündüz, dün hayatını kaybetti. Cenazesi sabaha karşı uçakla memleketine getirilen talihsiz çocuk, evine helallik almaya götürüldü. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan baba Abdurrahman Gündüz, “Bizim yüreğimiz yandı başkasının yanmasın. Yetkililer ne yapıyorsa artık yapsın. Çocuklarımın psikolojisi bozuldu, gece yarısı uykularından uyanıyorlar silah sesinden çok korkuyorlar. Artık o öldü başkası ölmesin” dedi.

Alınan helalliğin ardından Gündüz’ün cenazesi, defnedilmek üzere Ceylanpınar Belediye Mezarlığı'na götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına; İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet, İlçe Emniyet Müdürü Türker Yırtar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nevzat Ak ve çok sayıda yakını katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Gündüz’ün cenazesi toprağa verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.