bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Suç Makinası Kavgaya Karışınca Yakalandı

ASAYİŞ

İzmir'de, 2012 yılında eşinin üzerine kızgın yağ dökerek yaralayan, ayrıca 11 suçtan kaydı bulunan ve İzmir 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından yaralama suçundan aranan şahıs, karıştığı bir kavgada havaya bir el ateş açınca yakalandı.Olay,...

İzmir'de, 2012 yılında eşinin üzerine kızgın yağ dökerek yaralayan, ayrıca 11 suçtan kaydı bulunan ve İzmir 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından yaralama suçundan aranan şahıs, karıştığı bir kavgada havaya bir el ateş açınca yakalandı.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Gediz Mahallesi 682/5 Sokakta meydana geldi. Mahallede çıkan bir kavgada havaya ateş açan V.O (24), olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemede, şahsın birçok suçtan kaydının bulunduğu ve aranmakta olduğu belirlendi.

Zanlı V.O. 2012 yılının Haziran ayında şiddet uyguladığı eşiyle, ailelerin araya girmesi sonucu barıştı. Daha sonra eşiyle yaşadığı bir tartışmada, hayat arkadaşının üzerine kızgın yağ döküp kaçtı. Vücudunda hem darp izleri hem de ağır yanıklar olan kadın, polis tarafından koruma altına alınırken, V.O. olaydan iki gün sonra polise teslim oldu, yağın da yanlışlıkla döküldüğünü söyledi. Zanlı V.O. bu davada mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yargılanması devam eden ve aranan V.O., Buca Gediz Mahallesi'nde karıştığı kavgada havaya ateş açınca yakayı ele verdi. 11 ayrı suçtan kaydı bulunduğu ve İzmir 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından yaralama suçundan arandığı öğrenilen V.O., meskun mahalde silah atmaktan gözaltına alındı. V.O., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.