bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sivas’ta Trafik Kazası: 2’si Ağır 7 Yaralı

ASAYİŞ

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde meydana gelen kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Sivas-Ankara kara yolunun 65'inci kilometresi Kadıköy kavşağı yakınlarında Sivas istikametine giden Çetin Çiçek yönetimindeki 34 KC...

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde meydana gelen kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sivas-Ankara kara yolunun 65'inci kilometresi Kadıköy kavşağı yakınlarında Sivas istikametine giden Çetin Çiçek yönetimindeki 34 KC 4799 plakalı otomobile, Semiha Karakaya yönetimindeki 06 YOY 11 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek arkadan çarptı. Kazada, otomobillerde bulunan ve Yıldızeli’ne bağlı Karakoç Köyünde yaşayan Turan, Medine, Sevda, Halil, Rukiye Karakaya ile Yıldızeli’ne bağlı Yolkaya köyünde yaşayan Sevda ve Turgut Çiçek yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Yıldızeli Devlet Hastanesi Ali Daldal Acil Servisi’nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 2 yaralı ise Sivas'a sevk edildi.

Bu arada, 34 KC 4799 plakalı otomobilin sürücüsü Çetin Çiçek ile aynı otomobilde bulunan Neslihan Çiçek kazadan yara almadan kurtuldu.

Olayın görgü tanıklarından olan Erdoğan Bozbek, “Ben normal seyir halinde gidiyordum. Aynadan arkaya baktığımda arkadan hızla gelen aracı fark ettim. Arkadan gelen araç hem hızlı hem de yalpalayarak geliyordu. Ben aracın kontrolden çıktığını fark edince yavaşlayarak yoldan şarampole indim. O sırada arakadan hızla gelen aracın öndeki otomobile çarptığını gördüm. Daha sonra hemen yaralıları kurtarmaya çalıştık'' dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.