bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Silivri’deki Olaylar Polis Helikopterinden Görüntülendi

ASAYİŞ

Ergenekon davası karar duruşması sırasında çıkan olaylarda polis kamerası tarafından görüntülendi. Göstericiler ve polis arasında çıkan arbede ve polis müdahalesinin havadan helikopter ile çekilmiş görüntüleri basına teşhir edildi.Silivri...

Ergenekon davası karar duruşması sırasında çıkan olaylarda polis kamerası tarafından görüntülendi. Göstericiler ve polis arasında çıkan arbede ve polis müdahalesinin havadan helikopter ile çekilmiş görüntüleri basına teşhir edildi.

Silivri Cezaevi Yerleşkesine alınmayan TGB üyeleri ile polis arasında çıkan çatışmalar polis helikopteri tarafından görüntülendi. TGB üyeleri, duruşmaya alınmayınca tarlalardan geçmeye çalışmış ancak burada da polis ve jandarma ekipleri tarafından geri püskürtülmüştü.

Görüntülerde göstericilerin tarlalara doğru ilerlemesi, tarlalarda bulunan anızların yakılması ve ardından yükselen dumanlar net bir şekilde görülüyor. Uyarılara rağmen dağılmayan göstericiler ile tarlada alev alan otluk alanlara yine polisin TOMA’larla müdahale edildiği gözlendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.