bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sevdiği Kızdan Karşılık Göremeyince Çatıya Çıktı

ASAYİŞ

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, bir genç, sevdiği kızdan karşılık bulamayınca çatıya çıkıp intihara kalkıştı. Emniyet amirinin uzun ikna çabaları sonucu genç çatıdan indirildi.Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, bir genç, sevdiği kızdan karşılık bulamayınca çatıya çıkıp intihara kalkıştı. Emniyet amirinin uzun ikna çabaları sonucu genç çatıdan indirildi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir fabrika işçi olarak çalışan S.K, işyerinde sevdiği kızdan karşılık göremeyince oturduğu evin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Olay yerine gelen ekipler ikna edemeyince itfaiye ekiplerine haber verildi. Çorlu Belediyesi itfaiye ekipleri şişme bot ve branda gererek genci ikna etmeye çalıştı. Bir süre önce haber gönderdiği ve istetmek için ailesini de çağırttığı öğrenilen Kınay, Çorlu ilçe emniyet müdürlüğü asayiş şube amirinin ikna çabaları sonucu çatıdan indirildi. Kınay, olayla ilgili ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet polis merkezine götürüldü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.