bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sattığı Silahın Parası İçin Tecavüze 28 Yıl 4 Ay Hapis

ASAYİŞ

Samsun'da bir kişi, silah sattığı şahıstan alacağı paraya karşılık kaçırdığı kız kardeşine tecavüz ettiği ve ailesinden bin lira gasp ettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemede 28 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.Olay, yaklaşık...

Samsun'da bir kişi, silah sattığı şahıstan alacağı paraya karşılık kaçırdığı kız kardeşine tecavüz ettiği ve ailesinden bin lira gasp ettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemede 28 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Olay, yaklaşık 2 yıl önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.G. (29), ruhsatsız tabancasını bin liraya U.K.'ye sattı. Ancak parasını alamadığını iddia eden E.G., U.K.'nin kız kardeşi A.K.'ye (34) ağabeyine silah sattığını ve bugüne kadar parasını alamadığını söyleyerek, ya silahı ya da parasını getirmesini istedi. E.G., A.K.'yi aracına alarak bir süre sonra Tekkeköy ilçesinde bir eve tecavüz etti. A.K., babasını telefonla arayarak bin lira para bulmasını istedi. E.G.'nin tehditleri doğrultusunda Ü.Ç.'nin aracıyla paranın buluşma yerine gittiler. Buradan tehdit ettikleri Ü.Ç., söz konusu parayı genç kadının babasından alıp E.G.'ye teslim etti. Yanında arkadaşları A.K. ve Ü.Ç. ile birlikte Bafra ilçesine giden E.G., burada araçtan indi. Samsun'a geri dönen A.K. ve Ü.Ç., polise şikayette bulundular. Olayla ilgili yakalanan E.G. ve arkadaşları M.Y.(28) ile kardeşi F.Y.'nin (21) yargılanması sona erdi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, E.G. suçlamaları kabul etmeyerek, "Yeni evlendim, 2.5 yaşında kızım var. Olayda kesinlikte tecavüz yok. Evli olduğum için bazı şeyleri açık açık söyleyemedim. A.K., hayat kadınıdır ve Atakum ilçesinde bir evde bu işi yapıyor. Benim ceza almamı istediler. Suçsuzum" dedi.

Suçlamaları kabul etmeyen M.Y., "Ben hiç bir şekilde olayda yoktum. Bu nedenle suçsuzum. Olaya katılmadım" diye konuştu.

F.Y. ise, "Ben bu olaya karışmadım. Seve seve ceza almaya razıyım. Ancak cinsel istismar suçuna karışmadım. Bu kadar namussuz değilim" şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti toplanan deliler doğrultusunda kararını açıklayarak, E.G.,'yi "cinsel saldırı, gasp, hürriyetten alıkoyma" suçlarından toplam 28 yıl 4 ay, M.T.'yi "gasp, cinsel saldırıya yardım etme ve hürriyetten alı koyma" suçlarından toplam 28 yıl 4 ay hapis, F.Y.'yi ise, "hürriyetten yoksun kılma" suçlarından toplam 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.