bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’dan 112 Ambulans İstasyon Personeli Darp Edildi

ASAYİŞ

Samsun’un İlkadım ilçesi 6 Nolu 112 Ambulans İstasyon ekibi, aldığı bir çağrı üzerine gittiği bölgede hasta tarafından darp edildi, sözlü hakarete uğradı.

Samsun’un İlkadım ilçesi 6 Nolu 112 Ambulans İstasyon ekibi, aldığı bir çağrı üzerine gittiği bölgede hasta tarafından darp edildi, sözlü hakarete uğradı.

112 ekibine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, “Sağlık çalışanları arkadaşlarımıza yapılan her türlü şiddetin karşısında olduğumuz gibi, bu tür olayların her aşamasının da takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN ÇAKMAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Başkan Erdoğan Çakmak yaptığı açıklamada; “Sağlıkta şiddeti ne corona durdurabiliyor nede aldığımız tedbirler her şeye rağmen maalesef tüm hızıyla devam ediyor. Samsun İlkadım 6 nolu 112 istasyon ekibimiz hastaneye götürmek için gittikleri hasta tarafından hem fiili hem de sözel şiddete maruz kalmışlardır. Ekip arkadaşlarımızdan B.K. hasta tarafından darp edilmiştir. Arkadaşlarımız ile birlikte olayla ilgili gerekli girişimler yapılmıştır. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, Allahtan şifalar diliyoruz. Sağlık çalışanları arkadaşlarımıza yapılan her türlü şiddetin karşısında olduğumuz gibi, bu tür olayların her aşamasının da takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine önemle sunarız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.