bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Operasyonu; 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

ASAYİŞ

Samsun’da 8 ekip ve 28 personelin katılımı ile eş zamanlı olarak düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun’da 8 ekip ve 28 personelin katılımı ile eş zamanlı olarak düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Samsun Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik bu sabah ilimiz merkezinde ve Lâdik ilçesinde 8 ekip ve 28 personelin katılımı ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında; “Şüpheli şahıslarla bağlantılı olarak ve operasyon esnasında yapılan aramalarda paketler halinde; 59,6 gram metamfetamin maddesi, 49,83 gram esrar maddesi, 14,08 gram eroin maddesi, 18 kapsül sentetik ecza hap, 9 adet uyuşturucu madde kullanımına yarar aparat, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 7 adet 7,65 mm çapında, 14 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, 5 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. Toplamda 5 şahıs yakalanarak gözaltına alındı” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.