bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Berberler ve Kuaförlere Tematik Denetim

ASAYİŞ

Samsun’da Tematik Denetimlere bugün berberler, kuaförler, güzellik merkezleri, hamamlar, saunalar, masaj salonlarında etkin bir şekilde devam edildi.

Samsun’da Tematik Denetimlere bugün berberler, kuaförler, güzellik merkezleri, hamamlar, saunalar, masaj salonlarında etkin bir şekilde devam edildi.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması amacıyla 17 ilçemizde Kaymakamlarımızın başkanlığında sürdürülen Tematik Denetimlere bugün, kolluk kuvvetlerinin yanı sıra tüm kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve meslek odalarının destekleriyle berberler, kuaförler, güzellik merkezleri, hamamlar, saunalar, masaj salonlarında etkin bir şekilde devam ediliyor” ifadeleri kullanıldı.

Valilik açıklamasında; “Tematik Denetimler kapsamında 17 ilçemizde Kaymakamlarımızın başkanlığında bugün 988 berber, kuaför, güzellik merkezi, hamam, sauna ve masaj salonu ile 3.491 kişi denetlenmiş, aykırı davranışta bulunan 15 kişi ve işyeri tespit edilmiş, 16.849 TL para cezası uygulanmıştır” denildi.

Dinamik Denetim Modeli sürecinde denetimlerin yarın da internet kafeler/salonları, düğün ve/veya nikah salonları, lunapark/tematik parklar, iddaa, ganyan ve milli piyango bayilerinde devam edeceğini belirten Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, koronavirüsle mücadelede başarıya ulaşabilmek ve eski sosyal hayatımıza bir an önce dönebilmek için tüm vatandaşlarımızın desteğini istedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.