bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Aranan 30 Şahıs Yakalandı

ASAYİŞ

Samsun’da şüpheli araç ve şahıslara karşı yapılan denetimler ile 20.917 şahsın GBT sorgusu yapıldı, aranan 30 şahıs yakalandı.

Atakum Belediyesi, geçmişte köy okulu olarak kullanılan ancak daha sonra atıl kalan yapıyı yeniden okula çevirdi. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, yapının “Doğa Bilimleri Köyü” olarak hizmete başlayacağını belirterek, “Çocuklarımız ders dışındaki zamanlarında burada doğayla baş başa spor, sanat, fen ve felsefe eğitimleri alacaklar” dedi.

Atakum Belediyesi, Etüt Proje Müdürlüğü ve Doğa Çocukları Akademisi Derneği iş birliğiyle, çocukların bilişsel gelişimine katkı sunmayı hedeflenen 'Doğa Bilimleri Köyü' projesinde sona yaklaşıldı. Atakum’un Büyükoyumca mahallesinde geçmişte köy okulu olarak kullanılan ancak atıl durumda olduğu için adeta bir harabeye dönüşen yapı Atakum Belediyesi ekiplerince yepyeni görünümüne kavuştuşturuldu. Toplamda 4 bin 900 metrekare bahçe ve yapı alanından oluşan Doğa Bilimleri Köyü’nde çocukların ders dışı zamanlarını doğayla baş başa spor, sanat, fen ve felsefe eğitimleriyle geçireceklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci,

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.