bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Polisi Esnafı Sahte Paraya Karşı Uyardı

ASAYİŞ

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Çiftlik Caddesi'nde esnafı dolaşarak, kalpazanlara karşı uyardı ve sahte para ile dolandırılma riskine karşı dikkatli...

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Çiftlik Caddesi'nde esnafı dolaşarak, kalpazanlara karşı uyardı ve sahte para ile dolandırılma riskine karşı dikkatli olmalarını istedi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, polisten esnaflara aldıkları parayı muhakkak kontrol etmeleri, sahte parayla karşılaştıklarında ‘155 Polis İmdat’ hattını aramaları konularında uyarılarda bulundu ve broşür dağıttı. Emniyet yetkilileri bayram öncesi piyasada sahte para görülmesinin sıklıkla yaşandığına dikkat çekerek, “Sahte paralar kullanımdaki paralar kadar yıpranmamış olduğu için yeni olan parayı dikkatle inceleyin. İş yerinizde muhakkak sahte parayı anlamak için üretilen özel yapım kalemlerden bulundurun” diye uyarıda bulundular.

Esnaf ise polisin duyarlılığını teşekkür ederek, alışverişlerde aldıkları paraları daha dikkatli kontrol edeceklerini söylediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.