bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun'da 7 Tefeci Gözaltına Alındı

ASAYİŞ

Samsun'da polis ekipleri, tefeci operasyonu düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucunda 2'si kadın 7 tefeciyi gözaltına aldı.

Samsun'da polis ekipleri, tefeci operasyonu düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucunda 2'si kadın 7 tefeciyi gözaltına aldı.

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada; “Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, tefecilik, nitelikli yağma, zorla senet imzalatma, iş yeri kurşunlama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, darp/tehdit ve yüklü miktarda haksız kazanç sağlama suçları ile ilgili 7 şüpheli şahsa yönelik İlimiz İlkadım ilçesinde bulunan 3 ikamet ve 1 iş yerinde 09/10/2019 günü yapılan eş zamanlı operasyonlarda; 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 7 adet 7.65 mm çapında fişek, çok sayıda senet ve evraklar, 20.00 TL para, 28 adet uyuşturucu etkisi olan sentetik ecza, bilgisayarlar ve USB’lerden ibaret dijital materyaller ele geçirilmiş, konu ile ilgili 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.