bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sakarya'da Tek Tırnaklı Eti Bulunan Kavurmacı Kapatıldı

ASAYİŞ

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde tek tırnaklı eti bulunduğu tespit edilen bir kavurmacı, para cezası verilerek kapatıldı.Gıda işletmelerinin denetim ve kontrol...

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde tek tırnaklı eti bulunduğu tespit edilen bir kavurmacı, para cezası verilerek kapatıldı.

Gıda işletmelerinin denetim ve kontrol işlemlerini gerçekleştiren Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileri, Ferizli ilçesi Devlet Mahallesi'nde faaliyet gösteren ‘Zengin Kavurma Konağı’ ünvanlı işletmeyi denetledi. Denetim sırasında alınan et numunelerinin analiz raporlarına göre tek tırnaklı eti bulunduğu tespit edildi.

Firma hakkında 5996 sayılı kanuna göre 12 bin 801 TL İdari para cezası uygulanırken, ayrıca savcılığa da suç duyurusunda bulunuldu. İl Müdürlüğü tarafından Ferizli Belediye Başkanlığı'na ilgili konu kapsamında resmi yazı yazılmasının ardından Ferizli Belediye Başkanlığı tarafından söz konusu işletmenin faaliyetine son verildi. Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından denetimlerin aynı kapsamda devam edeceği bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.