bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ramazan Yardımı İçin Geldiler, Paraları Alıp Kaçtılar

ASAYİŞ

Bursa’da 3 kişi, erzak yardımı getirdikleri bahanesiyle girdikleri evden bin 500 lira çalarak kayıplara karıştı.Her geçen gün artan dolandırıcılık olaylarına Ramazan ayının gelmesi ile erzak ve Ramazan yardımı vaadi de eklendi. Daha önceden...

Bursa’da 3 kişi, erzak yardımı getirdikleri bahanesiyle girdikleri evden bin 500 lira çalarak kayıplara karıştı.

Her geçen gün artan dolandırıcılık olaylarına Ramazan ayının gelmesi ile erzak ve Ramazan yardımı vaadi de eklendi. Daha önceden gözüne kestirdikleri evlere giden dolandırıcılar, erzak veya Ramazan yardımı getirdiklerini belirterek kapıyı açanları kandırıyor.

Merkez Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi'nde vatandaşların dışarıda olmadığı saatleri fırsat bilen dolandırıcılar, A.M.’nin kapısına gelerek yardım getirdiklerini söyledi. Özürlü eşi ile geçim derdinde olan A.M., kapıyı açarak şahısların içeri girmelerine izin verdi. Yanından getirdikleri 100 lirayı yardım amaçlı A.M.’ye veren dolandırıcılar, boş kutuları da odanın ortasına indirdi. A.M. 100 lirayı yatağın altındaki diğer paraların yanına koymak isterken ortalığı telaşa veren 3 kişi, içerisinde bin 500 lira olan çantayı alıp kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan 3 zanlının yakalanması için çalışmayı başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.