bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Polisin ‘dur’ İhtarına Uymayan Şahıs, Otomobiliyle Takla Attı

ASAYİŞ

Adana’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan sürücü, virajı alamayarak otomobiliyle takla attı. Sürücü ve araçta bulunan kadın, kazanın ardından olay yerinden kaçtı.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Göçmenevler...

Adana’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan sürücü, virajı alamayarak otomobiliyle takla attı. Sürücü ve araçta bulunan kadın, kazanın ardından olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Göçmenevler Kavşağı ve Çatalan Köprüsü arasında, Seyhan Nehri kıyısında meydana geldi. İddiaya göre, polis ekipleri şüpheli buldukları 06 DV 3753 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarı uymayan sürücü ise otomobiliyle kaçmaya çalıştı. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından virajı alamayan otomobil, Seyhan Nehri kıyısında takla attı. Takla atan aracın yanına gelen ekipler, sürücünün yaralanmış olabileceğini düşünerek olay yerine ambulans çağırdı. Ancak otomobil içinde arama yapan ekipler kimseyi bulamadı. Mustafa Ö.’ye ait olduğu belirlenen otomobilden Derya D. isimli bir kadının telefonu çıktı. Polis memurlarından birisi kadının bir yakınını arayarak olayı haber verdi. Çevrede, kazanın ardından kaçan şahısların yakalanması için arama çalışması başlatılırken, bir vatandaş ise kazanın ardından iki şahsın başka bir araca binerek kaçtığını iddia etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.