bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

(özel Haber) Polisin Düşürdüğü Şarjörü Eylemci Teslim Etti

ASAYİŞ

Gezi Parkı eylemlerine destek için İstiklal Caddesi üzerinde toplanan ve meydana çıkmak isteyen gruplara yönelik müdahaleler geç saatlere kadar sürdü. Müdahaleler sırasında düşürülen bir şarjör ise gösterici tarafından polise teslim...

Gezi Parkı eylemlerine destek için İstiklal Caddesi üzerinde toplanan ve meydana çıkmak isteyen gruplara yönelik müdahaleler geç saatlere kadar sürdü. Müdahaleler sırasında düşürülen bir şarjör ise gösterici tarafından polise teslim edildi.

Akşam saatlerinde, göstericiler ve polis arasındaki gerginliğin ardından başlayan müdahale, İstiklal Caddesinde aralıklarla sürüyor. Uyarılara rağmen dağılmayan ve ara sokaklara kaçan gruba polis TOMA ile tazyikli su sıkıp, biber gazı atarak dağıtmaya çalıştı. Gerginlik sırasında bazı göstericilerin yerden aldıkları taş ve şişeleri gelişi güzel fırlattıkları görüldü.

Öte yandan gruplara yapılan müdahale sırasında Çevik Kuvvet ekiplerinde görevli bir polis memuru şarjörünü düşürdü. Yerdeki şarjörü alan bir gösterici, olay yerinde görevli sivil memura teslim etti. Bu sırada sivil polisin mesai arkadaşı da yerde bulduğu ikinci bir şarjörü arkadaşına teslim etti. Şarjörleri cebine koyan sivil polis, daha sonra meslektaşlarının yanına giderek şarjörün sahibini aradı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.