bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

(özel Haber) Maltepe’de Polis- Hırsız Kovalamacası

ASAYİŞ

Maltepe’de gündüz vakti evlere girmeye çalışan 3 hırsız, polisin kovalamacası sonucu yakalandı. Hırsızlardan birinin asker olduğu ve izne geldiği iddia edildi.Edinilen bilgiye göre Maltepe Denizciler Caddesi üzerindeki evleri gözüne kestiren,...

Maltepe’de gündüz vakti evlere girmeye çalışan 3 hırsız, polisin kovalamacası sonucu yakalandı. Hırsızlardan birinin asker olduğu ve izne geldiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Maltepe Denizciler Caddesi üzerindeki evleri gözüne kestiren, üç hırsız kiraladıkları araba ile Maltepe’ye geldi. Hırsızlar evlerden önce bir araçtan oto teybi çaldı. Hırsızlar daha sonra girdikleri apartmanda daire sahiplerine yakalanınca kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hırsızların peşine düştü. Hırsızlardan ikisini kiraladıkları araçta yakalayan, polis çevrede arama çalışmaları başlattı. Mahalle sakinlerinin yönlendirmeleri ile bir apartmanın bahçesindeki çalıların arasına saklanan üçüncü hırsız da yakalandı. Çok sayıda sabıkası bulunan hırsızların, kapıların kilit göbeklerini patlatmak için kullandıkları malzemeler iki sokak aşağıda bir aracın altında polis tarafından bulundu. Gözaltına alınan hırsızlar sorgulanmak üzere Küçükyalı Polis Merkezi’ne götürüldü.

Hırsızları görüp, polise haber veren apartman sakinleri, “Hırsızlar içerde bizi görünce kaçmaya başladı. Ellerinde bir çanta vardı. Dairelere girmeye fırsatları olmadı. Biz kaçmasınlar diye hırsızlara ‘siz servisten mi geldiniz’ dedik panikleyip elindeki paketlerle kaçtılar. Torbalar kaçarken ellerindeydi, aşağıdaki mahalleye atmışlar” dedi.

Polis olay ile ilgili cadde üzerinde de inceleme yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.