bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Otomobilden Çanta Ve Para Çalan Şüpheliler Yakalandı

ASAYİŞ

Konya’da bir otomobilin camını kırarak içerisindeki çantayı ve bin lira parayı alarak kaçan 2 şüpheli, polisle yaşanan kovalacanın ardından yakalandı.Olay, merkez Meram ilçesi Sahipata Mahallesi Yunus Emre Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen...

Konya’da bir otomobilin camını kırarak içerisindeki çantayı ve bin lira parayı alarak kaçan 2 şüpheli, polisle yaşanan kovalacanın ardından yakalandı.

Olay, merkez Meram ilçesi Sahipata Mahallesi Yunus Emre Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki park halindeki otomobilin camını kırdıktan sonra içerisinde bulunan çantayı ve bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Çantasının çalındığını fark eden otomobil sahibinin polise haber vermesi üzerine çalışma başlatıldı. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şahısların kaçış yönündeki sokaklarda bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerde 2 şahsın elinde çantayla koşarak kaçtığını gören ekipler, şahısların hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı bulunan Sinan M. (21) ve M.O.D. (16) olduğunu belirledi. Yapılan çalışma sonucunda Meram ilçesinde fark edilen şüpheliler, yaşanan kovalamaca sonucunda yakalandı. Sorgularının ardından şahıslardan Sinan M., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheli M.O.D. ise yaşının küçük olması sebebiyle Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.