bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Otomobil Takla Atarak İstinat Duvarından Düştü: 2 Yaralı

ASAYİŞ

Yozgat’ta takla atarak 8 metrelik istinat duvarından düşen otomobilde sıkışan 2 kişi güçlükle kurtarıldı.Kaza gece 00.00 sıralarında Yozgat Şeyhosman Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Samet Ü. (18) yönetimindeki 06 AKK...

Yozgat’ta takla atarak 8 metrelik istinat duvarından düşen otomobilde sıkışan 2 kişi güçlükle kurtarıldı.

Kaza gece 00.00 sıralarında Yozgat Şeyhosman Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Samet Ü. (18) yönetimindeki 06 AKK 92 plakalı otomobil, Şeyhosman Mahallesi Şahin Sitesi Caddesi'ne çıkışta iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı, ardından da bir sitenin yaklaşık 8 metre yüksekliğindeki istinat duvarından takla atarak ters düştü. Kazada adeta preslenmiş bir şekil alan otomobilde sıkışan sürücüsü Samet Ü. ve yanında bulunan arkadaşı Şevki U. (18) ağır yaralandı. Yaralılar sağlık, sivil savunma ve itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı.

Kurtarma çalışmaları sırasında yardım etmek isteyen ve meraklı vatandaşlar yüzünden görevliler zaman zaman zor anlar yaşarken, yaralılar Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları bir fren sesiyle birlikte büyük bir gürültü duyduklarını belirterek, “Geldiğimizde otomobil ters duruyordu. Arkadaşlarla birlikte otomobili kaldırdık ancak yaralıları çıkaramadık. Görevliler gelip çıkardı” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.