bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Otomobil Korkuluklara Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

ASAYİŞ

Samsun'da bir otomobilin refüj ortasındaki korkuluklara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı Büyük Otel önünde meydana...

Samsun'da bir otomobilin refüj ortasındaki korkuluklara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı Büyük Otel önünde meydana geldi. Fatih Aysu (28) idaresindeki 55 ED 592 plakalı otomobil, Cumhuriyet Meydanı'ndan Atakum istikametine seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüjdeki demir korkuluklara çarpıp yola savruldu. Kazada, otomobil sürücüsü Fatih Aysu, Yahya Keskin ve Alaaddin Bulut yaralandı. Yaralılar, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Fatih Aysu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Fatih Aysu'nun yaklaşık 2 yıl önce Büşra Aysu ile evlendiği ve bu evlilikten bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Fatih Aysu'nun ölümü, yakınlarını ve arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.