bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Otomobil İle Otobüs Çarpıştı: 3 Yaralı

ASAYİŞ

Gaziantep’te bir otomobil ile özel halk otobüsünün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Otogar Merveşehir yolu üzerinde meydana geldi. Otogardan Merveşehir istikametine gitmekte olan Emrah Kılınçoğlu yönetimindeki...

Gaziantep’te bir otomobil ile özel halk otobüsünün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Otogar Merveşehir yolu üzerinde meydana geldi. Otogardan Merveşehir istikametine gitmekte olan Emrah Kılınçoğlu yönetimindeki 27 H 0115 plakalı özel halk otobüsü, karşı istikametten gelen Muttalip Yurttaş yönetimindeki 27 L 3496 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte otomobilde bulunan Berkan Çiçek de yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, kaza sonrası yol kısmen trafiğe kapatıldı. Trafik ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için çevre güvenliği alarak, trafiği kontrollü bir şekilde sağladı. Yapılan incelemelerin ardından araçlar, olay yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.