bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Otomobil, Durakta Bekleyen İranlı Mültecilere Çarptı

ASAYİŞ

Adana'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil durakta bekleyen İranlı mültecilere çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana...

Adana'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil durakta bekleyen İranlı mültecilere çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Hatice Ç. yönetimindeki 01 ED 261 plakalı otomobil, akşam saatlerinde Fatih Caddesi'ne geldiği sırada yolda karşıdan karşıya geçen bir çocuğu çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kadın şoför direksiyon hakimiyetini kaybedince İran'dan siyasi sığınmacı olarak gelen ve her hafta cuma günü Adana Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubeye imza verip Meydan Mahallesi'ndeki evine gitmek için bekleyen İranlı mültecilere çarptı. Otomobil, önce annesiyle kaldırımda bebek aracında duran 1.5 yaşındaki Deniz Afsahi'ye, ardından ise yine kaldırımda bekleyen Perisa Motahay (37), Diana Motahay (68) ve Parisa Alinezhad'a çarptıktan sonra ağaca çarparak takla attı. Kadın şoförde aracın içerisinde yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar hastanelere kaldırıldı. Bu arada Parisa Alinezhad'ın eşi Ahmet Alinezhad (38) eşinin elini biran olsun bırakmadı. Sağlık ekiplerinin eşini sedyeye koyduğu, ambulansa bindirdiği anlarda da elini bırakmadı. Bu arada yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.