bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ordu'da Bankada Yangın

ASAYİŞ

Ordu’da bir bankanın kazan dairesinde çıkan yangın korkuturken, bankanın tadilatta olması sevindirdi.Ordu Merkez Düz Mahallede bulunan banka şubesi, bir ay önce tadilat dolayısıyla boşaltılırken, kazan dairesindeki, kazanın sökülmesi esnasında...

Ordu’da bir bankanın kazan dairesinde çıkan yangın korkuturken, bankanın tadilatta olması sevindirdi.

Ordu Merkez Düz Mahallede bulunan banka şubesi, bir ay önce tadilat dolayısıyla boşaltılırken, kazan dairesindeki, kazanın sökülmesi esnasında alevler yükseldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına alırken, bankanın üst katlarında bulunan lojman dumanlar içinde kaldı. Lojmanda dumandan etkilenen bir aile, itfaiye ekipleri tarafından lojmandan çıkartılarak 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bankanın şube müdürü olay yerine gelerek yaptığı açıklamada, herhangi bir sıkıntının olmadığını belirterek, “Şubemizde bir ay önce tadilat başladı. Tadilat halinde bir şubedir. Alt katta kazan dairesinin içini müteahhit boşaltmış. Boşaltmasına rağmen kazan içinde kalan kalıntı kazanın sökülmesi esnasında alev almış. Şube tadilat halinde. Şuan biz başka bir yerde görev yapıyoruz. Lojman içinde veya herhangi bir yerde yaralanma ve can kaybı olmamıştır. Her hangi bir sıkıntı yoktur” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.