bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Motosikletindeki Benzinle Halı Yıkama Fabrikasını Kundakladı

ASAYİŞ

Konya’da bir şahıs, motosikletinden çektiği benzinle halı yıkama fabrikasını kundakladı. Çıkan yangında yaklaşık 100 bin lira değerindeki müşterilere ait halılar kül oldu.Olay, merkez Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi Tevazu Sokak’ta...

Konya’da bir şahıs, motosikletinden çektiği benzinle halı yıkama fabrikasını kundakladı. Çıkan yangında yaklaşık 100 bin lira değerindeki müşterilere ait halılar kül oldu.

Olay, merkez Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi Tevazu Sokak’ta bulunan bir halı yıkama fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat:04.30 sıralarında plakasız bir motosikletle halı yıkama fabrikasına gelen kimliği belirsiz şahıs, çevreyi kontrol ettikten sonra motorundan benzin çekti. Şüpheli şahıs çektiği benzinin bulunduğu şişeyi ateşe verip iş yerine attıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Şahsın iş yerini yakma anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İş yeri sahibi Ahmet Keklikçi (34) ve çalışan Sezer Kaya, iş yerini yakan şahsın 100-150 bin lira arasındaki müşterilere ait halıların kül olmasına sebep olduğunu söyledi. Görüntülerde şahsın gelip, gitmesi ve iş yerinin yanmasının göründüğünü belirten Kaya, “En kısa sürede şahsın yakalanmasını ve adaletin yerini bulmasını istiyoruz” dedi.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.