bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mihalıççık’ta Yangın

ASAYİŞ

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesi Süleler köyünde çıkan yangında 8 ev tamamen yandı. Ölen ve yaralananın olmadığı olay üzerine Kızılay tarafından köye çadır, battaniye ve iaşe malzemeleri gönderildi.Dün akşam saatlerinde İsmail...

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesi Süleler köyünde çıkan yangında 8 ev tamamen yandı. Ölen ve yaralananın olmadığı olay üzerine Kızılay tarafından köye çadır, battaniye ve iaşe malzemeleri gönderildi.

Dün akşam saatlerinde İsmail Aykut’a ait evde elektrik kontağından çıkan yangın, bitişikte bulunan ahşap ve kerpiçten yapılmış evlere de sıçradı. Yangında, 2’si kullanılmayan 8 ev tamamen yandı. Alevler, 5 arazöz, 3 itfaiye, 2 su tankeri ile 22 kişilik bir ekip tarafından sürdürülen çalışmalar sonucu güçlükle söndürüldü. Köy halkının de destek verdiği yangında ölen ve yaralanan olmazken 50 küçük ve büyükbaş hayvan telef oldu.

KIZILAY KÖYE ÇADIR, BATTANİYE VE İAŞE GÖNDERDİ

Sabaha kadar soğutma çalışmaları sürürken, olay üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından köye bir ekip sevk edildi. Ekibin hasar tespit çalışmaları sürürken, AFAD’ın koordinasyonunda Eskişehir Kızılay Şubesi tarafından da köye çadır, battaniye ve iaşe malzemeleri gönderildi. Vatandaşların açil ihtiyaçlarını karşılanırken, bayram sonrası yanan everin yerine kullanılmak üzere konteynır getirtileceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.