bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mehmet Ali Katipoğlu'ndan Teşekkür Mesajı

ASAYİŞ

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu sosyal medya üzerinden yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu sosyal medya üzerinden yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu; bir süre önce evinde rahatsızlanarak Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmış; bir süre yoğun bakımda gözetim olmak üzere tedavisine devam edilmişti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu sosyal medya üzerinden yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı. Katipoğlu mesajında; “Rahatsızlığım nedeni ile dualarıyla yanımda olan değerli eşime, oğluma, kızıma , aile fertlerime, saygıdeğer büyüklerime, dostlarıma, arkadaşlarıma ve parçası olmaktan onur duyduğumu Milli Eğitim camiasına sonsuz şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Katipoğlu; “Rabbimizin inayetiyle bizim hayata tutunmamıza vesile olan Dr. Murat DEREBEY ve ekibine, Dr. İsmail Alper TARIM’a, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi personeli ile 112 Acil Ekib' ine, Bafra Devlet Hastanesi acil personeline ve hastahane sonrası tedavi sürecindeki destekleri için Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü'müz ekibine teşekkür ederim” dedi.

Mehmet Ali Katipoğlu mesajınu şu ifadelerle tamamladı; “Bir müddet istirahat sonrası Biiznillah görüşmek duası ile. Rabbimiz herkese sağlıklı, hayırlı ve huzurlu uzun ömürler ihsan eylesin. "

Haber Merkezi- Bafra

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.