bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kuşadası'nda Huzur Operasyonu

ASAYİŞ

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü, 220 polisin katılımıyla Kuşadası genelini kapsayan bir huzur operasyonu gerçekleştirdi. Turizm sezonunun en üst noktaya çıktığı anda huzur ortamının devamı için yapılan operasyonda, şüpheli görülen...

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü, 220 polisin katılımıyla Kuşadası genelini kapsayan bir huzur operasyonu gerçekleştirdi. Turizm sezonunun en üst noktaya çıktığı anda huzur ortamının devamı için yapılan operasyonda, şüpheli görülen araçlar arandı, kişiler kimlik kontrolünden geçirildi.

Kuşadası merkezi ile çevre yolu ve beldelerde 21 noktada yapılan huzur operasyonu kapsamında 549 araç arandı, bin 422 kişi ise kimlik kontrolünden geçirildi, 53 işyerinde de inceleme yapıldı. Operasyon sırasında ayrıca, çeşitli suçlardan aranan 7 kişi yakalanarak, gözaltına alındı.

Huzur operasyonunun ardından açıklama yapan Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Kuşadası’na gelen herkesin kendisini huzur ve güvende hissetmesini amaçladıklarını belirterek, "Güzelçamlı beldesinden Bayraklıdede Mahallesi’ne ve Yaylaköy’den sahil kesimlerine kadar 110 kilometrelik polis bölgesinde uygulamamızı gerçekleştirdik. Kuşadası’nın bir huzur ve güven şehri olduğunu göstermeyi hedefliyoruz. Buranın suç işlenecek bir şehir olmadığını hissettirmek istiyorum. Kuşadası bir huzur adasıdır ve herkes güven içerisinde burada tatilini yapabilir. Uygulamalarımız bundan sonra da kesintisiz olarak devam edecek" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.