bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Keles Cezaevi'nde İsyan Çıktı

ASAYİŞ

Bursa'nın Keles İlçesi'nde 51 tutuklu ve hükümlünün bulunduğu K1 tipi kapalı cezaevinde sabah saatlerinde isyan çıktı. Yangın söndürülmeye çalışılırken, Bursa Valisi Şahabettin Harput, herhangi bir sıkıntı olmadan yangının söndürülmesi...

Bursa'nın Keles İlçesi'nde 51 tutuklu ve hükümlünün bulunduğu K1 tipi kapalı cezaevinde sabah saatlerinde isyan çıktı. Yangın söndürülmeye çalışılırken, Bursa Valisi Şahabettin Harput, herhangi bir sıkıntı olmadan yangının söndürülmesi için ekiplerin ellerinden geleni yaptığını söyledi.

Keles'te adi suçluların bulunduğu cezaevinde saat 10.45 sıralarında isyan çıktı. Tutuklu ve hükümlüler yatak ve yorganları yakarak yangın çıkarttı. Alevlere Keles Belediyesi, Orman ve Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri müdahale etti. 51 adi tutuklu ve hükümlü ise başka bir yere nakledilerek can güvenlikleri sağlandı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, siyasi olmayan tutukluların bir eylem başlattıklarını belirterek,"Yatak ve yorgan yaktılar. Başsavcımız konuyu yakından takip ediyor. Bursa'danda takviye ekipler gönderildi. Herhangi bir sıkıntı olmadan olayın bir an önce sonuçlanması için görevliler tüm gerekenleri yapıyor" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.