bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kalp Krizi Geçiren Duraktaki Yolcuya Güvenlik Görevlisi Kalp Masajı Yaptı

ASAYİŞ

Samsun’da Tramvay beklerken kalp krizi geçiren Serkan K.’ya SAMULAŞ'ta güvenlik görevlisi arkadaşımız Eray Parlak'ın ilk yardım müdahalesi ile hayata tutundu.

Samsun’da Tramvay beklerken kalp krizi geçiren Serkan K.’ya SAMULAŞ'ta güvenlik görevlisi arkadaşımız Eray Parlak'ın ilk yardım müdahalesi ile hayata tutundu.

Olay, 27 Mart'ta Canik ilçesindeki Balıkçı Barınağı tramvay durağında meydana geldi. Tramvay beklerken bir anda rahatsızlanan Serkan K.’nın zor nefes aldığını fark eden güvenlik görevlisi Eray Parlak, yanına gitti. Serkan K., Parlak’a ‘nefes alamıyorum, kendimi iyi hissetmiyorum’ deyince hemen 112 acil servise haber verildi. Serkan K., çevredeki vatandaşların yardımıyla duraktaki bankın üzerine yatırıldı. Durumu gittikçe kötü olan Serkan K.’ya, daha önce ilk yardım eğitimi almış bulunan Eray Parlak kalp masajı yaptı ve Serkan K., olay yerine sevk edilen 112 acil sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. O anlar ise duraktaki güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Serkan K.’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GURUR DUYDUK

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Tramvay beklerken kalp krizi geçiren bir yolcu, SAMULAŞ'ta güvenlik görevlisi arkadaşımız Eray Parlak'ın ilk yardım müdahalesi ile hayata tutundu. Yolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Eray Parlak'a müdahalesi ve özverili çalışması için teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA BÖYLE YANSIDI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.