bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kadınları Dolandıran Sahte Yüzbaşı Yakalandı

ASAYİŞ

Adana’da kendini Milli İstihbarat Teşkilatı’nda (MİT) görevli jandarma yüzbaşı olarak tanıtarak 3 kadını dolandıran şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.Alınan bilgiye göre, son günlerde Adana ve Mersin illerinde kendisini MİT’te...

Adana’da kendini Milli İstihbarat Teşkilatı’nda (MİT) görevli jandarma yüzbaşı olarak tanıtarak 3 kadını dolandıran şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, son günlerde Adana ve Mersin illerinde kendisini MİT’te görevli jandarma yüzbaşı olarak tanıtan bir kişinin vatandaşları dolandırdığı şikayetleri üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, A.Y. adlı sahte yüzbaşıyı yakaladı. Şahsın yapılan üst aramasında ve kullandığı özel otomobilde yapılan aramalarda E.A adına düzenlenmiş sahte sivil kimlik kartı, askeri üniformalı çekilmiş vesikalık fotoğrafı ile arabanın bagajındaki çanta içerisinde askeri kıyafetler ele geçirildi. Kendisini MİT’te görevli jandarma yüzbaşı olarak tanıtan veya askeri personelken yaralanarak gazi olduğunu ve şu anda askeriyede bilgisayar mühendisi olarak görev yaptığını belirten zanlının iki dolandırıcılık ve bir güveni kötüye kullanma suçu işlediği belirlendi. A.Y’nin bu yöntemle Adana’da yaşayan H.A. isimli kadının 3 bin 300 TL, Mersin ‘de yaşayan G.D. isimli kadının 28 bin TL ve yine Adana’da yaşayan R.K. isimli kadının bin 300 TL parasını ile 2 bin 600 TL değerindeki cep telefonunu alarak dolandırdığı tespit edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.