bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İstanbul'dan Kaçıp Samsun'da Yine Hırsızlık Yaptı

ASAYİŞ

Samsun'da, ailesi hırsızlık yaptırdığı için devlet tarafından koruma altına alınıp İstanbul'da yuvaya yerleştirilen 17 yaşındaki kız, kaçarak Samsun'a gelip yine hırsızlık yaptı.Olay, İlkadım ilçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki...

Samsun'da, ailesi hırsızlık yaptırdığı için devlet tarafından koruma altına alınıp İstanbul'da yuvaya yerleştirilen 17 yaşındaki kız, kaçarak Samsun'a gelip yine hırsızlık yaptı.

Olay, İlkadım ilçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaşından çok suç kaydı bulunan ve ailesi hırsızlık yaptırdığı için devlet koruması altına alınıp, Samsun'da hırsızlık yaptırılmasın diye İstanbul Eyüp'de yuvaya yerleştirilen N.G. (17), yuvadan kaçarak Samsun'a gelip yine hırsızlık yaptı. Yanında kendisi gibi aynı suçtan çok sayıda suç kaydı bulunan M.G. (18) adlı kız ile birlikte bir kadının çantasından cüzdanını çalan N.G., polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan N.G., Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine, M.G. ise Gazi Polis Merkezi'ne teslim edildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.