bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hurdaya Dönen Araçtan Sağ Çıktılar

ASAYİŞ

Adana’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritteki elektrik direğine çarparak duran otomobil, demir yığınına döndü. Aracın içinde bulunan iki kişi ise kazadan şans eseri hafif yaralı olarak kurtulmayı başardı.Edinilen...

Adana’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritteki elektrik direğine çarparak duran otomobil, demir yığınına döndü. Aracın içinde bulunan iki kişi ise kazadan şans eseri hafif yaralı olarak kurtulmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yüreğir ilçesi Mithat Özsan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen 01 SN 366 plakalı otomobil yönetimindeki Ahmet Pasin (19), direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Burada bulunan elektrik direğine çarpan otomobil, demir yığınına döndü. Çarpmanın etkisi ile sürücü Pasin ve araçta bulunan Masum Ayvaz yola savruldu. Bu sırada seyir halinde bulunan 31 LT 582 plakalı otomobil ise hurdaya dönen araca çarpmamak için karşı şeride geçti. Olası bir kazayı daha önlemek için vatandaşlar hemen yolu trafiğe kapattı. Kazada hafif yaralanan sürücü Pasin ve Ayvaz olay yerine çağırılan ambulans ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 31 LT 582 plakalı otomobilin içinde bulunanlar ise kazadan yara almadan kurtuldu. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası trafik tek şeritten verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.