bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hasan Hüseyin Dursun'un Cenazesi Toprağa Verildi

ASAYİŞ

Aslen Artvinli olup Samsun'un Ondokuz Mayıs ilçesi, Engiz Mahallesi'nde ikamet eden; Kültür Bakanlığı, Halk Şairi Alaeddin Dursun ile Havva Kaya Dursun' un oğulları Hasan Hüseyin Dursun' un cenazesi toprağa verildi.

Aslen Artvinli olup Samsun'un Ondokuz Mayıs ilçesi, Engiz Mahallesi'nde ikamet eden; Kültür Bakanlığı, Halk Şairi Alaeddin Dursun ile Havva Kaya Dursun' un oğulları Hasan Hüseyin Dursun' un cenazesi için evinin önündeki bahçede helallık alındı.

Bu arada 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanlığı da Dursun Ailesi'nin vefat eden oğulları Hasan Hüseyin için, evinin bahçesine bir ziyaretçi ve cenaze çadırı kurarak destek verdi.

Hafızların Kur'an- ı Kerim ve dualar okumasının ardından; Hoca efendinin merhum hakkındaki konuşması sonunda, cenaze 19 Mayıs Merkez Mezarlığı'na defnedildi.

Kültür Bakanlığı Halk Şairi Alaaeddin Dursun' un biri kız, 2 erkek epilepsi hastası çocuklarından Hasan Hüseyin Dursun, tedavi gördüğü Bafra Devlet Hastanesi'nde vefat etti.

Konuşma yapan Hoca Efendi; " O zaten bir masum, melek idi. Ne günahı olabilir ki ama biz yine de kendisi için gelin bir helallık alalım. Allah kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabırlar versin, başları sağolsun. Mekanı cennet olsun" dedi.

Helallık ve yapılan dualardan sonra; merhumun cenazesi, 19 Mayıs Merkez Mezarlığı'na gözyaşları içinde defnedildi.

Haber : Oktay ZERRİN- Ondokuz Mayıs- Samsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.