bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hakkari’de 81 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

ASAYİŞ

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube ekipleri, 3 ayrı operasyonda toplamda 81 kilo 157 gram uyuşturucu ele geçirdi. Konuyla ilgili 5 kişi ile ilgili yasal işlem yapıldığı öğrenildi.Emniyet Müdürlüğü'nden...

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube ekipleri, 3 ayrı operasyonda toplamda 81 kilo 157 gram uyuşturucu ele geçirdi. Konuyla ilgili 5 kişi ile ilgili yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,”Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Hakkari’de uyuşturucu madde kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara karşı yürütülen çalışmalar kapsamında, Aşağıda belirtilen tarihlerde gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda doğu illerinden batı illerine nakledilmek istenen toplamda 81kilo 157 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve uyuşturucu madde naklinde kullanılan 2 araca el konulmuş konuyla ilgili 5 kişi hakkında yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.