bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Göçebe Kılığında Uyuşturucu Ticareti

ASAYİŞ

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, kendilerine göçebe süsü veren kişilerin çadırlarına yaptığı baskında 61 kilogram esrar ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’dan Adıyaman’da...

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, kendilerine göçebe süsü veren kişilerin çadırlarına yaptığı baskında 61 kilogram esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’dan Adıyaman’da göçebe gibi gelip Abuzer Gaffari Çayı civarında çadır kuran kişilerin esrar ticareti yaptığı istihbaratını alan polis ekipleri operasyon düzenledi. Çadırlar ve şahısların araçlarında arama yapan polis ekipleri, bir otomobilin arka kısmında gizlenmiş vaziyette 61 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

Polis ele geçirdiği esrar maddesine el koyarken, olayla ilgili Ali K., Levent G. ve Meftumi G. gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Şahıslar adliyeye çıkarılırken kendisini görüntüleyen gazetecilere küfürler ve tehditler savurdu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.