bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gezi Parkı'nda Mısır'daki Darbeye Protesto

ASAYİŞ

Gezi Parkı eylemlerinde tanıştıklarını ifade eden an 6 kişilik grup, Taksim’de üzerinde "Askeri darbe çözüm olamaz, Mısır halkının yanındayız” yazılı pankart açarak Mısır’daki askeri darbeyi protesto etti.Gezi Parkı eylemlerinde...

Gezi Parkı eylemlerinde tanıştıklarını ifade eden an 6 kişilik grup, Taksim’de üzerinde "Askeri darbe çözüm olamaz, Mısır halkının yanındayız” yazılı pankart açarak Mısır’daki askeri darbeyi protesto etti.

Gezi Parkı eylemlerinde tanıştıklarını belirten 6 kişilik bir grup, parkın merdivenlerinde bir araya gelerek Mısır’daki askeri darbeyi protesto etti. Vatandaşlar da eylem yapan altı kişiyi dikkatli gözlerle izledi. Mursi yandaşlarına destek veren grup, “Bize darbeci diyorlar. Ne darbesi ayol, direne direne kazanıyoruz”, “Ne askeri darbe ne sandıkokrasi! Dilediğimiz özgürlük, çoğulcu demokrasi” yazılı dövizler açtı. Eylemcilerden Aydın Silyar Mısır’daki askeri darbenin sadece Mursi yönetimine değil halka yapıldığını belirterek, “Biz her koşulda askeri darbeye karşıyız. Türkiye’de de askeri darbelerin hiçbir zaman çözüm olmadığını yaşadık biz. Bu tecrübemizi burada dile getirmek istedik” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.