bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gezi Eylemcilerine Tepki Gösteren Gruba Protesto

ASAYİŞ

Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için dün Fatih’te toplanan göstericilere, bıçaklı ve sopalı tepki gösteren grup protesto edildi.Kocamustafapaşa’da toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, dün Kocamustafapaşa’da...

Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için dün Fatih’te toplanan göstericilere, bıçaklı ve sopalı tepki gösteren grup protesto edildi.

Kocamustafapaşa’da toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, dün Kocamustafapaşa’da yapılan anma etkinliğinde kendilerine tepki gösteren grubu protesto için bir araya geldi. Göstericiler, bıçaklı ve sopalı kişilere tepki için bir süre semtte bekledi. Sık sık slogan atan göstericiler, anma etkinliğine tepki gösteren kişileri protesto etti.

Eylemciler, meydanda yaklaşık iki saat bekledikten sonra sessiz bir şekilde dağıldı.

Dün akşam saatlerinde çekilen cep telefonu kayıtlarında; gruptaki bir kişinin elindeki bıçak ile dikkat çekmiş ve bu kişilerden birinin, "Her akşam her akşam buradasınız. Yeter. Taksim'e gidin" dediği duyulmuştu. Görüntüler, kaydı yapan kadının "elinde bıçak var" sözleri ile sona ermişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.