bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gece Kulübündeki Silahla Yaralamaya 11 Yıl 4 Ay 7 Gün Hapis

ASAYİŞ

Samsun'da bir gece kulübünde çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi tabancayla 2 kişiyi de şişe ile vurarak yaraladığı iddiasıyla tutuklanan bir kişi 11 yıl 4 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.Olay, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan...

Samsun'da bir gece kulübünde çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi tabancayla 2 kişiyi de şişe ile vurarak yaraladığı iddiasıyla tutuklanan bir kişi 11 yıl 4 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir gece kulübünde yaklaşık 2 yıl önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece kulübünde çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadık B.(26) silahla ateş açarak Hikmet Ali Ç.(27), Ahmet G. (26) ve Kemal A.'yı (29), şişeyle vurarak da Anıl B. ve Yaşar Ç.'yi yaralanmıştı. Ahmet G. ise kendisini yaralayan Sadık B.'yi yaralamıştı. Olaydan sonra kaçan ve İstanbul'da yakalanarak tutuklanan Sadık B. ile tutuksuz olan Ahmet G.'nin yargılanması sona erdi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, Sadık B., 3 kişiyi silahla, 2 kişiyi de şişeyle yaraladığı iddiasıyla toplam 11 yıl 4 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ahmet G. ise Sadık B.'yi yaralamak suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.