bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gazino Önünde Silahlı Kavga: 6 Gözaltı

ASAYİŞ

Samsun'da geceleyin bir gazino önünde çıkan silahla kavgayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.Olay, İlkadım ilçesi Fuariçi'nde bulunan bir gazinonun önünde gece saat 03.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gazinoda içki...

Samsun'da geceleyin bir gazino önünde çıkan silahla kavgayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Fuariçi'nde bulunan bir gazinonun önünde gece saat 03.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gazinoda içki içen 2 grup arasında kavga çıktı. Gazinonun önünde çıkan kavgada tüfekle ve tabancayla ateş açıldı. Kavgaya karışanlar olay yerinden kaçtılar. Olay yerine sevk edilen polis, yerde 2 adet 7.65 mm çaplı tabanca mermisi, 1 adet 7.65 mm çaplı boş kovan ve 2 adet av tüfeği kartuşu ele geçirdi. Olayda sol baldırından bıçaklanan L.A.(26) adlı genç tedavi için gittiği Çarşamba Devlet Hastanesi'nde gözaltına alındı. Olayla ilgili Ö.B.(18) ve S.E.G.'de (25), hastanedeki yaralı arkadaşının yanında gözaltına alındı. Olaya karışan karşı taraftan N.C.K.(17), E.S.(25) ve H.O.'da (19) Cinayet Bürosu ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Kavgayı yatıştırmak için tüfekle ateş açtığını ileri süren E.S., olayda kullandığı tüfek ile N.C.K.'nin kendisine verdiği tabancayı Cinayet Bürosu ekiplerine teslim etti. Gözaltına alınan 6 kişi, Gazi Polis Merkezi'ne teslim edildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.