bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Galatasaray Meydanı’nda Protesto Gösterisi

ASAYİŞ

Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda toplanan bir grup, polisin önceki gün yaptığı operasyonu protesto etti. Grup, operasyonda gözaltına alınan lise ve üniversite öğrencilerinin serbest bırakılmasını istedi.Galatasaray Meydanı’nda toplanan...

Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda toplanan bir grup, polisin önceki gün yaptığı operasyonu protesto etti. Grup, operasyonda gözaltına alınan lise ve üniversite öğrencilerinin serbest bırakılmasını istedi.

Galatasaray Meydanı’nda toplanan grup, önceki gün polisin Gezi eylemlerine yönelik sabah saatlerinde yaptığı operasyonları protesto etti. Göstericiler bir açıklama yaparak, operasyonda gözaltına alınan öğrencilerin serbest bırakılmasını istedi. Operasyon sırasında öğrencinin birinde dolar çıktığını ve bunun delil olarak gösterildiğini ileri süren öğrenciler, ellerindeki dolar fotokopilerini polisin üzerine attı. Grup dağılırken yapılan bu eylem, gerginliğin yaşanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar, grubun ayrılacağını ve müdahale yapılmamasını istedi. Kısa süreli gerginliğin ardından grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.